Contact
 
Afslanken
Figuurcorrectie
Spierversteviging
Postnataal
Lymfedrainage
Cellulitis vermindering
 
Proefbehandeling
Bodyformer M+
 
Gellac nagels
 
Disclaimer
Privacy
Home
 
 
     
Bodyformer M+
 
De Bodyformer is een hoogwaardig Duits product, speciaal ontwikkeld voor de behandeling met elektrotherapie/ elektrostimulatie. De Bodyformer is naar de laatste stand van zaken op het gebied van de micro-elektronica en de therapeutische computer techniek vervaardigd. Behandeldoelen als omvangvermindering - spieropbouw - spierherstel alsook drainage functies, zijn een vanzelfsprekende standaard.

Normaal gesproken geven de hersenen een signaal naar de spieren om zich samen te trekken. De Bodyformer bootst dit signaal na waardoor de spieren een contractie maken. Voor de contractie gebruiken de spieren het vet dat rond de spieren ligt opgeslagen waardoor vet wordt verbrand en via de lymfe op natuurlijke wijze wordt afgevoerd. In plaats van twee tot drie uur sporten, doet de Bodyformer hetzelfde werk op een efficiŽnte en aangename manier. Terwijl u ontspannen in de salon ligt, doet het apparaat zijn werk.

Het is belangrijk om na de behandeling veel water te drinken, zodat de afvalstoffen na de behandeling het lichaam verlaten. U krijgt daarom na de behandeling altijd een flesje water mee.

De Bodyformer is niet alleen geschikt voor mensen die plaatselijk enkele centimeters kwijt willen als ook voor mensen die overgewicht hebben. Het apparaat heeft ook een pijnverlichtingsprogramma voor mensen met lage rugpijn. De programma’s zijn ook met elkaar te combineren, bijvoorbeeld een buikverstevigingsprogramma in combinatie met een programma dat cellulitis bestrijdt.

 
 

 

Bent u nieuwsgierig ?

 Bel NU voor een afspraak!

 

 

 
 

 Copyright  2006 - 2015 Perfect-Balance.nl -  Alle rechten voorbehouden.